Ajankohtaista

Yhdistysten aamukahvit

Yhdistystieto yhteen paikkaan - Lähellä.fi palvelu päijäthämäläisten yhdistysten käytössä

Yhdistysten aamukahveilla ti 29.11.2022 käytiin läpi https://www.lahella.fi/ -sivustoa, joka tarjoaa yhdistyksille ja järjestöille maksuttoman paikan ilmoittaa toiminnastaan. Sivusto korvaa päijäthämäläiset.fi -sivuston ja tulevaisuudessa useat rahoittajat, kuten esimerkiksi Päijät-Hämeen hyvinvointialue edellyttää järjestön olevan kirjautunut lähellä.fi -sivustolle, jotta avustuksia voi edes hakea. Sivustoa myös kehitetään jatkuvasti, jotta se palvelee yhdistyksiä ja järjestöjä, kansalaisia, kuntia, hyvinvointialueita ja muita toimijoita paremmin. Yhdistystietoa kootaan yhteen paikkaan toimintojen löytämisen helpottamiseksi ja esimerkiksi palveluohjauksen avuksi. 

Aamukahvien materiaalin löydät Tietopankista https://www.kumppanuusverkosto.fi/tietopankki/ 

Mikäli tarvitse apua ja neuvoja lähellä.fi -palveluun kirjautumiseen, ole yhteydessä Jyränkölän Setlementin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jussi Varjoon jussi.varjo@jyrankola.fi tai info@lahella.fi.

HUOM! Päijäthämäläiset.fi -sivusto poistuu vuoden vaihteessa, joten toimithan siihen mennessä ja kirjaat tietosi lähellä.fi -sivustolle!


Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan vapaaehtoiseksi?

Tule mukaan jakamaan hyvää joulumieltä! Joulupostia ikäihmisille -kampanja järjestetään jälleen ja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva ry toimii Siskot ja Simot ry:n Lahden yhteistyötahona. Etsimme vapaaehtoisia kampanjaan. Vapaaehtoistyö on joulukorttien laskemista, lajittelua ja jakamista eri tahoille. Vapaaehtoisena voivat toimia kaikki 15-vuotta täyttäneet. Vapaaehtoiset toimivat varsinaisen korttien keräysajan jälkeen eli 7.-17.12.2022. 

Ensimmäiset joulukorttien laskemisen, lajittelun ja jakelun tilaisuudet pidetään:

ke 7.12.2022 klo 8.00-9.30 Palvelutori

to 8.12.2022 klo 18.00-20.00 Palvelutori

Tervetuloa!